Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I ORD OG TONER

Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, som netop har kunnet fejrer sit 60 år jubilæum og spillet sin sidste rolle på teatret, har sammen med guitaristen Lars Hannibal sammensat et program fyldt med overraskelser.

Den faste del af arrangementet er Ghita´s oplæsning af hendes favorit eventyr af H.C. Andersen og fabler af La Fontaine, og Lars Hannibal`s fortolkninger af de smukke ”guitar highlights” som f.eks. temaet fra Deer Hunter.

Glæd dig til den uforudsigelige del af de to kunstneres samtaler om de aktuelle emner der optager dem indenfor kunst og kultur, og Ghita`s reflektioner over hendes lange karriere og roller indenfor Film, TV-dramatik og Teater,- eller hendes ærlige og inspirerende tanker over et langt levet liv.

Temaerne er mange, og som en anmelder skrev ” Når to mennesker på en lille scene med to mikrofoner og to stole formår at fylde det store hus med intenst nærvær, humor og en vis ydmyghed, så vidner det om format. De to store kulturpersonligheder ramte plet i deres samtale-show, hvor de på den ene side gav stof til eftertanke, mens de på den anden side fik latteren til at buldre gennem det store hus gang på gang”

Ghita og Hannibal har et nært venskab gennem mange år, – det fornemmes tydeligt i deres intense samvær på scenen og deres kommunikation med publikum.

Billetprisen er inkl. kaffe og kage, ekskl. gebyr.

Detaljer

Dato:
16. september 2017
Tidspunkt:
15:00
Pris:
DKK 190
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk