Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grand Prix Galla Show – Disco Tango

Disco Tango – Grand Prix Galla

Hits fra de sidste 50 år

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?

Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke vi alle husker, for at fejre 50-året for dansk deltagelse i Det Internationale Melodi Grand Prix.

Med musik og gode historier bliver publikum ført igennem 50 års grand prix historie

Og holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix

Anette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard , som undervejs på turen kan fejre sit 50-års jubilæum.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet… Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport.. ?

Emmelie De Forrest er desværre forhindret i at deltage grundet filmarbejde. Gry Johansen overtager på fornemste vis hendes plads.

Tag med på 50 års rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke , når Disco Tango rammer seks af landets største koncertsteder.

Billetyper:

Kat. A : Kr. 460

Kat. B: Kr. 380

  • Ekskl billetgebyr

Pris for Showmenu: 199,-

Husk!

Din showmenu gælder kun, hvis du har billet til koncerten, og på aftenen skal du medbringe begge billetter, som vil blive scannet ved indgangen.
Showmenuen starter to timer før koncertstart.

Detaljer

Dato:
13. april 2019
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Pris:
DKK380 – DKK460
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved, arena
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk