Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gadefesten 2019 – Gadens Arena

Arena Næstved deltager i Gadefesten!

I samarbejde med SPOT Festival har Arena Næsted sammensat et kniv skarpt program til den helt nye scene på Gadefesten – Gadens Arena.

De anmelderroste kunstnere er alle at fange på SPOT Festivalen 2019, men starter deres sommertour med et brag af en festival i Næstved d. 10 maj, når Arena Næstved slår sig ned på Dania Parkeringen, som en forlængelse af den succesfulde Gadefest 2019.

SØN

Roskildeaktuelle Søn har vakt opsigt med deres afsøgende og catchy smadderpop.
Søns debutalbum ‘Det Skandinaviske Design’ er et personligt portræt og en poetisk wrestlingkamp med tidstypiske normer og idealer. Sangene behandler alvorlige og komplekse emner, men altid på en nærværende og relaterbar måde. Og koncerterne har for vane at tilføre numrene helt nye dimensioner.
Soundvenue gav albummet 5 stjerner og har udnævnt Søn som en af 2019’s 12 mest lovende nye navne..

Ravi Kuma

Ravi Kuma er en hårdtslående, elektronisk rap duo, hvor industriel bas, svævende beats og specielt udvalgte samples er med til at tilføre musikken en eksotisk dimension. I 2018 vandt duoen KarriereKanonen, hvor især nummeret ‘Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess’ blev en ørehænger. I år er de klar til at indtage SPOT endnu engang med masser af energi og eksplicitte, catchy tekster.

The Entrepreneurs

Siden deres debut-EP udkom i 2016 har The Entrepreneurs aka. Jonas Wetterslev, Anders Hvass og Mathias Bertelsen udviklet sig til et spændende alternativt rockband, der nu står klar til at erobre verden. Bandet har senest udgivet deres debutalbum, ‘Noise & Romance’, som har fået stor ros fra anmeldere både i Danmark og udlandet. Med de repetitive beats og synthesizere bringer The Entrepreneurs krautrocken tilbage.

 

Husk! Der er fri entré.

Detaljer

Dato:
10. maj 2019
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Dania Parkeringen
Dania
4700, Danmark 4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
28745457