Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

[AFLYST] DGI Forårsopvisning

“DGI Storstrømmen støtter aktivt op om myndighedernes tiltag i forhold til at inddæmme smitte med COVID-19, også kaldet Corona-virus. Det betyder, at alle DGI’s idrætsarrangementer og stævner, hvor der er over 1.000 tilstede, aflyses.
Det betyder desværre, at DGI aflyser gymnastikforårsopvisningerne i Arena Næstved lørdag d. 14. og søndag d. 15. marts.”

Ved spørgsmål kan DGI Storstrømmens kommunikationskonsulent Jimmy Langelund kontaktes på telefon 42430862 eller mail jl@dgi.dk

Arena Næstved er den perfekte ramme for en gymnastikopvisning med mange deltagere og et stort publikum.
I to dage kan du læne dig tilbage og opleve gymnastikhold fra store dele af Sjælland i en skøn blanding af efterskoler, foreningshold og rephold. Søndag er reserveret til hold med mere end 35 deltagere. Vi rejser os for faneindmarch klokken 9 lørdag og nyder opvisninger til klokken cirka 19.30.

Køb billet i døren. Det koster 50 kroner per dag, børn under 12 er gratis. Partoutkort: 125 kr. (partoutkort er gældende i alle haller alle dage i DGI Storstrømmen, minus MiniGalla og GymnastikGalla).
Der modtages kontanter og mobilepay i hallen.

Søndag bærer vi fanen ind klokken 10 og dagen slutter klokken cirka 17.45.

Der er gode parkeringsforhold ved Arena Næstved, og Spisehuset vil være åbent begge  dage. Det er ikke tilladt selv at medbringe mad og drikkevarer i hallerne.

Detaljer

Start:
14. marts kl. 9:00
Slut:
15. marts kl. 18:00