Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy åbner deres Danmarksturné med hæderkronede klassikere og musikken fra deres spritnye album på sætlisten. Arena Næstved er således med i det eksklusive selskab af kun seks byer på en forårsturné, hvor Dizzy Mizz Lizzy også har særligt indbudte gæster med på plakaten.

Nyt album
Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen arbejder som gale i studiet med at færdiggøre numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album ‘Alter Ego’, der udsendes den 20. marts 2020.

– ‘Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet’, siger Tim Christensen om indspilningen.

Ægte Dizzy-lyd
-Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade, afslører Tim Christensen.

Hør de to første singler In the Blood og California Rain

Psyched Up Janis & Bersærk
Dizzy Mizz Lizzy vil spille både nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet  inviteret Bersærk og selveste Psyched Up Janis med på turné.

– Bersærk er noget af det bedste i nyere dansk metal, og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os. Det bliver spændende at dele scene med dem igen,  fortæller Tim Christensen.

Køb billet , vælg hvor du vil sidde og tilføj det lille ekstra:

Kategori D – her får du en ståplads i salen for 450,- kroner + gebyr

Kategori C – adgang til plads på tribune C+E, 510,- kroner + gebyr

Kategori B – adgang til plads på tribune D, 560,- kroner + gebyr

Kategori A/VIP. Her får du egen indgang, velkomstdrink, fri blød-bar (øl, vand, vin), adgang til gulvplads og balkon, samt VIP bar for 880,- kroner plus gebyr

Full Treat billet – middag på B-spis i Næstved by

Samlet pris: 1460,-
Nyd en tre retters udsøgt menu og vinmenu på B-spis, fastlane samt en velkomstdrink i Arena Næstved.
Klokken 17:00 middag på B-spis
Klokken 19:15 afgang fra B-spis i fælles bus/taxa
Klokken 19:30 velkomstdrink i Arena Næstved
Klokken 20:00 koncerten starter

Ølsmagning og tapas. Vi har hyret en ægte øl-kender til at fortælle om humlens hemmeligheder, mens du spiser tapas og nyder forskellige øl. Giv dine smagsløg en overraskelse og hyg dig lidt før koncerten. Ølsmagning og tapas starter klokken 18.

Seks billetter + seks tapas + to six-packs
Der er rabat til jer, der er en gruppe på seks. Når I køber seks billetter på én gang, vil I få et særligt tilbud på tapas og to six-packs oveni.

Detaljer

Dato:
3. april
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Pris:
DKK450 – DKK880
Begivenhed Kategori:

Sted

Arena Næstved, arena
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk