Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Dizzy Mizz Lizzy

dizzy mizz lizzy arena næstved

Dizzy Mizz Lizzy i Arena Næstved til april

[special guests: Psyched Up Janis / support: Bersærk]

Fredag den 3. april bliver en helt speciel aften i Arena Næstved, når et af landets allerstørste rockbands Dizzy Mizz Lizzy åbner deres Danmarksturné med både de hæderkronede klassikere og musikken fra deres spritnye album på sætlisten. Næstved er således med i det eksklusive selskab af kun seks byer på en forårsturné, hvor Dizzy Mizz Lizzy også har særligt indbudte gæster med på plakaten.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen arbejder som gale i studiet med numrene til Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udsendes i foråret 2020.
– ‘Det har taget længere tid, end vi havde troet, men nu er vi der, og kan alle tre mærke ’den’. Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi nyder hver dag at være i studiet’, siger Tim Christensen om indspilningen af det kommende album.

Han har selv – for første gang – taget producerkasketten på under indspilningerne, der finder sted i bandets eget studie i København. Siden skal sangene mixes af Jacob Hansen, som også sad bag knapperne på bandets forrige lp, Forward In Reverse, fra 2016.

– ‘Uden at afsløre for meget kan jeg sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade’, afslører Tim Christensen og tilføjer, at publikum til bandets koncerter i år allerede har hørt et par af de nye numre, deriblandt California Rain, der udkom d. 7.11.2019 og kan høres her.

Dizzy Mizz Lizzy ser frem til at spille nogle af de nye numre – og mange af klassikerne – for deres store og trofaste publikum, og som en særlig gestus har bandet valgt at invitere Bersærk og selveste Psyched Up Janis med på turnéen.

– ‘Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk metal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt. Og lige sådan med Psyched Up Janis, som startede samtidig med os og er samme generation. Det bliver spændende at dele scene med dem igen, så vi glæder os meget til de koncerter’, afrunder Tim Christensen.

Arena Næstveds direktør Jakob Brixvold tilføjer: ‘Det her er særligt – Dizzy er et af de få danske bands, som kan fylde Arena Næstved, og noget vi har arbejdet på at få til at lykkes i ret lang tid. At vi samtidig får Psyched Up Janis og Bersærk på scenen, gør bare eventet endnu mere attraktivt og betyder at vi kan se frem til et af de helt store rockbrag i Næstveds koncerthistorie!’

 

Billetpriser  (eks. billetgebyr):

KAT. A                VIP     (Egen indgang, velkomstdrink, fri blød-bar (øl, vand, vin), adgang til gulvplads og balkon, samt VIP bar)                 880,-

KAT. B                Tribune D       560,-

KAT. C                Tribune C+E   510,-

KAT. D                Ståplads           450,-

Tilkøb af øl og tapas menu:

Detaljer

Dato:
3. april
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Pris:
DKK450 – DKK880
Begivenhed Kategori:

Sted

Arena Næstved, arena
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk