Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Christian Bitz – Uperfekt

UPERFEKT

Én gang for alle gør Christian Bitz op med myten om det perfekte liv, når han besøger Arena Næstved som afslutning på Yogaens Dag – International Day of Yoga, tirsdag 21. juni.

Med en god portion humor og konkrete råd leverer Bitz sin sundhedsrealistiske guide til, hvordan man holder sundhedsbegejstringen oppe, og hvordan man når sine mål og bliver tilfreds helt uden at være perfekt.

*Sund livsstil er ikke let*
Christian Bitz er et forbillede for mange danskere. Ernæringseksperten og sundhedsapostlen har dog også erkendt, at én ting er teori, noget andet er realiteter. Det er muligt, at han om nogen har alle forudsætningerne for at leve “det perfekte liv”, men han tør godt stå ved, at det ikke er sådan, det altid hænger sammen. I hans eget liv er der nu gjort plads til at være uperfekt. For det er bedre at være realistisk end at lyve sig sundere, end man er og så gå rundt med dårlig samvittighed hele tiden.

*Klar mission*
Bitz har den holdning, at sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus-helse eller asketiske kostprincipper. Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere. Det er ikke en revolution. Det er sundhedsrealisme.
Budskabet er , at vi alle bør bestræbe os på at være sunde, men det betyder ikke, at alle skal være lige sunde eller lige slanke. Så derfor skal vi selvfølgelig heller ikke følge de samme kost- og motionsråd.

*Gode råd serveret med humor*
Foredraget giver et ærligt og herligt indblik i Bitz’ brogede hverdag, der byder på alt muligt andet end skyr, klid og faste rammer. Med glimt i øjet fortæller han om at lære af sine fejl og inviterer til at udvise nysgerrighed og gøre sig umage for at finde præcis dét, der skal til, for at man får sundhed til at harmonere med livskvalitet.
Tilhørerne vil kunne gå hjem fra showet med redskaber til at finde lige præcis deres sunde balance og et liv fuldstændig fri for dårlig samvittighed.

SPISEHUSET holder åbent hele dagen med et bredt udvalg af spændende ”Body & Brain food” – bl.a. ingefærshots og friske juicer, æggewraps, frisksmurte sandwiches og salater. Kom i god tid inden foredraget starter, hvis du vil nyde din aftensmad i arenaens café.

Billetsalg på www.arenanaestved.billetten.dk hvor du også kan finde mere information om Yogaens Dag og de gratis yogasessions du kan tilmelde dig.

Detaljer

Dato:
21. juni 2016
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/243796172664195/

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk