Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Blues Paradise 2019

ARENA NÆSTVED GENTAGER FESTIVAL MED VERDENSNAVNE PÅ PLAKATEN

BLUES PARADISE 2019

Sidste år debuterede Arena Næstved med festivalen Blues Paradise, som var en publikumsmæssig succes med gæster fra hele 11 nationer og en imponerende lineup af amerikanske verdensnavne indenfor blues, rock, soul og gospel på plakaten.

Alle præsenteres eksklusivt i Næstved og på vores søsterfestival i Frederikshavn

Blues Paradise 2019 er muliggjort gennem disse partnerskaber:

 • Grønnegades Kaserne Kulturcenter, bringer nu sin fulde ramme i spil.
 • Kongebryg deltager med en ølbar for feinschmeckere under hele festivalen.
 • På Næstved Bibliotek er der artist talk med Curtis Salgado, og biblioteket engagerer sig i festivalen med fokus på genren og beslægtet litteratur – herudover også quiz, vinylklub, udstilling og bogudvalg med fokus på festivalens genrer og det amerikanske ophav.
 • Med Næstved Cityforening og en række af byens butikker samarbejdes der om favorable tilbud og en markering af at Blues Paradise er hele Næstveds festival
 • Sammen med søsterfestivalen Blues Heaven i Arena Nord i Frederikshavn etableres en national overbygning, som sikrer det økonomiske og programmæssige grundlag for festivalernes udvikling
 • Danish Music Award Blues sender, sammen med Jazzdanmark og ROSA – Dansk Rock Samråd, to ekstra artister til Næstved – nemlig to af prisuddelingens vindere; århusianske Shades of Blue og mundharpefænomenet CPH Slim.
 • Kuratering og programledelse varetages af Peter Astrup Blues Productions
 • Næstved Musikskoles fokusline bidrager med et sammenspilshold med trommer, bas, keyboards, guitarer og sangere, der arbejder i øveren med flere af festivalens artisters sange, som de kommer til at præsentere i optakt til Blues Paradise.
 • Spillestedet Vershuset træder til som ny, tæt partner og inkluderer sin planlagte koncert med Big Daddy Wilson i festivalens i forvejen imponerende program.
  – Kongebryg der skulle have præsenteret en artist om fredagen, deltager med en ølbar for feinschmeckere under hele festivalen.
 • VisitSydsjælland-Møn (VISM) understøtter festivalen med markedsføring og billetsalg i målrettede kampagner i bl.a. det sydlige Sverige og Nordtyskland.

KENNY WAYNE SHEPHERD BAND US
I tyve år har albumaktuelle Shepherd defineret blues-rock’n’roll. Han er både dybt anerkendt som albumartist og har samtidig opnået stor respekt for sine live optrædener, som en af ​​de mest talentfulde og karakteristiske guitarister i sin generation. Shepherd har solgt millioner af albums verden over, modtaget fem GRAMMY® nomineringer, to Billboard Music Awards, to Orville H. Gibson-priser, Blues Foundation’s Keeping The Blues Alive-pris og to Blues Music-priser. Syv gange er hans blues albums gået nr.1 på hitlisten, ligesom han står bag en stribe nr.1 rocksingler.

SHEMEKIA COPELAND US
Blues Paradise har gjort et scoop med denne artist, som aldrig holder sig tilbage. Copelands øjeblikkeligt genkendelige stemme, der formår at være såvel lokkende, selvbevidst og brølende leverer hver sang uovertruffent ærligt og lidenskabeligt. Hun bygger sit repertoire på en bred fortolkning af americana, lidenskabeligt fremført, med en dybt musikalsk og lyrisk approach til sit publikum. Eller som musikmagasinet Rolling Stones skrev: ”Copeland is a powerhorse, a superstar … she can do no wrong.”

THORNETTA DAVIS US
Detroit’s Queen of the Blues! Den internationale sanger og sangskriver som er tildelt Living Lifetime Achievement Award og en stjerne på Canada South Blues Museum, blev i 2015 ”kronet” i en ceremoni af Detroit Blues Society, med proklamationer fra Detroit City, County of Wayne og staten Michigan. Hertil kan verdensdamen føje en bunke øvrige awards, for sin eminente fortolkning af blues, tilsat solide doser soul, rock og funk.

CURTIS SALGADO US
65-årige blues- og soullegende fra Portland der var inspiration og rollefigur for filmen Blues Brothers. Salgado har som forsanger og mundharpespiller stået i front for både Robert Cray’s og Carlos Santana’s band, og har netop modtaget sin 18. Blues Music Award nominering, en award han tidligere har høstet hele 9 gange.

THE NICK MOSS BAND US
Legendarisk Chicagoband der gennem 30 år har vundet utallige priser, og også ved dette års Blues Music Awards er nomineret i fem kategorier, bl.a. Best Band og Best Album. Seneste udgivelse strøg direkte ind på 1. pladsen på Billboard, og Moss og band har med himmelhøjt niveau headlinet de største festivaler i Europa og USA.

BLUES BEATLES BR
Blues Beatles er uden sidestykke Brasiliens mest populære bluesrock band og har været det nogle år. Første gang de seks fremragende musikere spillede udenfor Sydamerika var i Danmark i 2018, hvor der var begejstring og stor positiv overraskelse på samtlige spillesteder.

Siden da er hovedparten af bandets tid blevet brugt i USA, hvor de sidste efterår trak ekstraordinære overskrifter for deres dynamiske optræden på Big Blues Bender i Las Vegas.

Blues Beatles spiller på et højt musikalsk niveau. Musikerne har dyb respekt for de originale sange. Spilleglæden stråler ud af dem, og begejstringen smitter til publikum. Sympatiske og udadvendte musikere, der lægger hele deres sjæl i musikken og kan stå inde for hver eneste tone i deres show

THE FABULOUS THUNDERBIRDS US
The King of blues harmonica og et af verdens bedste og mest respekterede bluesbands: The Fabulous Thunderbirds kommer endelig tilbage til Danmark efter 10 års fravær.

Når Kim Wilson og «Tordenfuglene» går på scenen opstår den rene magi. Det populære Texasband har været med til at præge Blues verden siden deres fantastisk debut album i 1979, og siden da har Thunderbirds været i Bluespublikummets hjerter. Med andre ord skuffer de ikke til november!

The Fabulous Thunderbirds har en bluesy, rootsrock, swamp boogie, swing og soul lyd, som alle musikelskere har et stærkt og kærligt forhold til. Og de ved præcis, hvordan de får stemningen fredagsstemningen og byturen helt i top med deres rockede guitar og texasblues, som leder tankerne hen på Tuff Enuff, The Crawl og She´s Tuff. Som The Fabulous Thunderbirds siger: ”Can’t Tear It Up Enuff”.

IDMC GOSPEL SOUL CHOIR UK

Ført an af den prisvindende musiker, dirrigent og grundlægger John Fisher har gospelkoret udgivet hele ni albums med legendarisk gospel soul funk klassikere, såsom Soul Food, Don’t Loose your Song, Season for Love og Walk With Me. Men de har også flere indernationale samarbejds bag sig med kunstnere som Lukas Graham, Michael Bublé, Jason Mraz, Jermain Jackman og mangle flere.

De flyder på en bølge af succes, og kan i den grad fejre et 2018, hvor de har vundet titler som  Premier Gospel Radio for Gospel Choir of the Year og Urban Music Award for Best Gospel Act 2018. Med andre ord er det et prisvindende Gospelkor, som turnerer verden Europa rundt, der nu lander i Arena Næstved.

Billetpriser:

Fredag: Giver adgang til alle koncerter om fredagen.

Pris: 390,-

Lørdag: Giver adgang til alle koncerter om lørdagen.

Pris: 690,-

Partout: Giver adgang til alle koncerter begge dage.

Pris: 960,-

VIP Partout: Giver adgang til alle koncerter begge dage, middag fredag, cd, adgang til VIP-podie bagerst i koncertlokale ved hovedscenen, med fastlane bar, samt 2 øl fra Kongebryg specialbar.

Pris: 1660,-

Ovenstående billetpriser er ekskl. gebyr.

Fredag på Grønnegades Kaserne Kulturcenter

18:00   DØRE

19.00    THORNETTA DAVIS

20:40     THE NICK MOSS BAND

22.20    THE FABULOUS THUNDERBIRDS

Lørdag på Grønnegade Kaserne Kulturcenter

(kl. 13.00 artist talk m/ Curtis Salgado på biblioteket)

14:00   DØRE

15:30     IDMC GOSPEL SOUL CHOIR (feat. John Fisher)

17:00     BLUES BEATLES

18:30     CURTIS SALGADO

20:15     SHEMEKIA COPELAND

22:00    KENNY WAYNE SHEPHERD

00:00   AFSLUTNING

Lørdag i Vershuset

16:30     SHADES OF BLUE

18:30     CPH SLIM

20:30     BIG DADDY WILSON

OBS – Hvad betyder dette venue skifte for mig, der allerede har købt billet.

Billet til fredag den 1. nov. Grønnegade/Arena Næstved, giver adgang til alle koncerter på Grønnegades Kaserne Kulturcenter denne dag.

Billet til fredag den 1. nov. Kongebryg /Arena Næstved, giver adgang til alle koncerter på Grønnegades Kaserne Kulturcenter denne dag.

Billet til lørdag den 2. nov. Arena Næstved, giver den adgang til alle koncerter på Grønnegades kaserne Kulturcenter denne dag.

Partout billet til Blues Paradise den 1. + 2. nov., giver adgang til alle koncerter på Grønnegades kaserne Kulturcenter begge dage.

VIP Partout billet til Blues Paradise den 1. + 2. nov., giver adgang til alle koncerter på Grønnegades kaserne Kulturcenter begge dage.

OBS middag lørdag er ændret til middag fredag, cd, adgang til VIP- podie bagerst i koncertlokalet ved hovedscenen, med fast lane bar, samt 2 øl fra Kongebryg specialbar.

Har du købt billet til American Diner, vil du få din billet refunderet. Der vil være mulighed for, at købe mad og drikke under festivalen.

Shuttlebus bliver der ikke brug for, så har du købt billet til Shuttlebus, vil du på Blues Paradise Festivalen få din billet ombyttet til en drikkebillet eller kontanter, ved fremvisning af medbragte billet i indgangen.

 

Se overnatnings muligheder her

Detaljer

Start:
1. november kl. 19:00
Slut:
2. november kl. 23:59
Pris:
DKK 390 - DKK 1660
Begivenhed Kategori:

Sted

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Map
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
www.gkkultur.dk