Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Blues Paradise 2019

ARENA NÆSTVED GENTAGER FESTIVAL MED VERDENSNAVNE PÅ PLAKATEN

BLUES PARADISE #2

Sidste år debuterede Arena Næstved med festivalen Blues Paradise, som var en publikumsmæssig succes med gæster fra hele 11 nationer og en imponerende lineup af amerikanske verdensnavne indenfor blues, rock, soul og gospel på plakaten.

Vi kan nu med stolthed annoncere af begivenheden gentages den 1.-2. november 2019 – med nye partnerskaber bag festivalen.

Programmet:

KENNY WAYNE SHEPHERD BAND US
I tyve år har albumaktuelle Shepherd defineret blues-rock’n’roll. Han er både dybt anerkendt som albumartist og har samtidig opnået stor respekt for sine live optrædener, som en af ​​de mest talentfulde og karakteristiske guitarister i sin generation. Shepherd har solgt millioner af albums verden over, modtaget fem GRAMMY® nomineringer, to Billboard Music Awards, to Orville H. Gibson-priser, Blues Foundation’s Keeping The Blues Alive-pris og to Blues Music-priser. Syv gange er hans blues albums gået nr.1 på hitlisten, ligesom han står bag en stribe nr.1 rocksingler.

SHEMEKIA COPELAND US
Blues Paradise har gjort et scoop med denne artist, som aldrig holder sig tilbage. Copelands øjeblikkeligt genkendelige stemme, der formår at være såvel lokkende, selvbevidst og brølende leverer hver sang uovertruffent ærligt og lidenskabeligt. Hun bygger sit repertoire på en bred fortolkning af americana, lidenskabeligt fremført, med en dybt musikalsk og lyrisk approach til sit publikum. Eller som musikmagasinet Rolling Stones skrev: ”Copeland is a powerhorse, a superstar … she can do no wrong.”

THORNETTA DAVIS US
Detroit’s Queen of the Blues! Den internationale sanger og sangskriver som er tildelt Living Lifetime Achievement Award og en stjerne på Canada South Blues Museum, blev i 2015 ”kronet” i en ceremoni af Detroit Blues Society, med proklamationer fra Detroit City, County of Wayne og staten Michigan. Hertil kan verdensdamen føje en bunke øvrige awards, for sin eminente fortolkning af blues, tilsat solide doser soul, rock og funk.

CURTIS SALGADO US
65-årige blues- og soullegende fra Portland der var inspiration og rollefigur for filmen Blues Brothers. Salgado har som forsanger og mundharpespiller stået i front for både Robert Cray’s og Carlos Santana’s band, og har netop modtaget sin 18. Blues Music Award nominering, en award han tidligere har høstet hele 9 gange.

THE NICK MOSS BAND US
Legendarisk Chicagoband der gennem 30 år har vundet utallige priser, og også ved dette års Blues Music Awards er nomineret i fem kategorier, bl.a. Best Band og Best Album. Seneste udgivelse strøg direkte ind på 1. pladsen på Billboard, og Moss og band har med himmelhøjt niveau headlinet de største festivaler i Europa og USA.

BLUES BEATLES BR
Blues Beatles er uden sidestykke Brasiliens mest populære bluesrock band og har været det nogle år. Første gang de seks fremragende musikere spillede udenfor Sydamerika var i Danmark i 2018, hvor der var begejstring og stor positiv overraskelse på samtlige spillesteder.

Siden da er hovedparten af bandets tid blevet brugt i USA, hvor de sidste efterår trak ekstraordinære overskrifter for deres dynamiske optræden på Big Blues Bender i Las Vegas.

Blues Beatles spiller på et højt musikalsk niveau. Musikerne har dyb respekt for de originale sange. Spilleglæden stråler ud af dem, og begejstringen smitter til publikum. Sympatiske og udadvendte musikere, der lægger hele deres sjæl i musikken og kan stå inde for hver eneste tone i deres show.

THE FABULOUS THUNDERBIRDS US
The King of blues harmonica og et af verdens bedste og mest respekterede bluesbands: The Fabulous Thunderbirds kommer endelig tilbage til Danmark efter 10 års fravær.

Når Kim Wilson og «Tordenfuglene» går på scenen opstår den rene magi. Det populære Texasband har været med til at præge Blues verden siden deres fantastisk debut album i 1979, og siden da har Thunderbirds været i Bluespublikummets hjerter. Med andre ord skuffer de ikke til november!

The Fabulous Thunderbirds har en bluesy, rootsrock, swamp boogie, swing og soul lyd, som alle musikelskere har et stærkt og kærligt forhold til. Og de ved præcis, hvordan de får stemningen fredagsstemningen og byturen helt i top med deres rockede guitar og texasblues, som leder tankerne hen på Tuff Enuff, The Crawl og She´s Tuff. Som The Fabulous Thunderbirds siger: ”Can’t Tear It Up Enuff”.

IDMC GOSPEL SOUL CHOIR UK

Ført an af den prisvindende musiker, dirrigent og grundlægger John Fisher har gospelkoret udgivet hele ni albums med legendarisk gospel soul funk klassikere, såsom Soul Food, Don’t Loose your Song, Season for Love og Walk With Me. Men de har også flere indernationale samarbejds bag sig med kunstnere som Lukas Graham, Michael Bublé, Jason Mraz, Jermain Jackman og mangle flere.

De flyder på en bølge af succes, og kan i den grad fejre et 2018, hvor de har vundet titler som  Premier Gospel Radio for Gospel Choir of the Year og Urban Music Award for Best Gospel Act 2018. Med andre ord er det et prisvindende Gospelkor, som turnerer verden Europa rundt, der nu lander i Arena Næstved.

+ senere tilføjes et husorkester

Alle præsenteres eksklusivt i Næstved og på vores søsterfestival i Frederikshavn

Blues Paradise #2 er muliggjort gennem disse partnerskaber:

  • På Grønnegades Kaserne Kulturcenter spiller Thornetta Davis i Ny Ridehus
  • På Kongebryg spiller The Nick Moss Band
  • På Næstved Bibliotek er der artist talk med Curtis Salgado, og biblioteket engagerer sig i festivalen med fokus på genren og beslægtet litteratur
  • Med Næstved Cityforening og en række af byens butikker samarbejdes der om favorable tilbud og en markering af at Blues Paradise er hele Næstveds festival
  • Sammen med søsterfestivalen Blues Heaven i Arena Nord i Frederikshavn etableres en national overbygning, som sikrer det økonomiske og programmæssige grundlag for festivalernes udvikling
  • Danish Music Awards Blues er official samarbejdspartner på begge festivaler.
  • Kuratering og programledelse varetages af Peter Astrup Blues Productions

Fredag afholdes koncerterne på tre forskellige venues: Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Kongebryg og Arena Næstved. Køber du en fredagsbillet, kan du vælge mellem to af de tre venues. Vælger du derimod en partout- eller VIP partout billet, har du adgang til koncerterne på alle tre venues samt lørdag i Arena Næstved.

Billetpriser:

Fredag GKK/AN: Giver adgang til koncerterne på Grønnegade Kaserne Kulturcenter og Arena Næstved

Pris: 390,-

Fredag KB/AN: Giver adgang til koncerterne på Kongebryg og Arena Næstved

Pris: 390,-

Lørdag: Giver adgang til alle koncerter om lørdagen.

Pris: 690,-

Partout: Giver adgang til alle koncerterne begge dage på alle tre venues.

Pris: 960,-

VIP Partout: Giver adgang til alle koncerter begge dage på alle tre venues samt middag lørdag, cd, one performance in restricted area including blød bar (Chosen by Venue/artist), og fastlane

Pris: 1660,-

  • Ovenstående billetpriser er ekskl. gebyr.

Detaljer

Start:
1. november kl. 19:00
Slut:
2. november kl. 23:59
Pris:
DKK 390 - DKK 1660
Begivenhed Kategori: