Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Blues Paradise 2019

ARENA NÆSTVED GENTAGER FESTIVAL MED VERDENSNAVNE PÅ PLAKATEN

BLUES PARADISE #2

Sidste år debuterede Arena Næstved med festivalen Blues Paradise, som var en publikumsmæssig succes med gæster fra hele 11 nationer og en imponerende lineup af amerikanske verdensnavne indenfor blues, rock, soul og gospel på plakaten.

Vi kan nu med stolthed annoncere af begivenheden gentages den 1.-2. november 2019 – med nye partnerskaber bag festivalen.

I dag præsenteres programmets fem første internationale acts:

SHEMEKIA COPELAND US
Blues Paradise har gjort et scoop med denne artist, som aldrig holder sig tilbage. Copelands øjeblikkeligt genkendelige stemme, der formår at være såvel lokkende, selvbevidst og brølende leverer hver sang uovertruffent ærligt og lidenskabeligt. Hun bygger sit repertoire på en bred fortolkning af americana, lidenskabeligt fremført, med en dybt musikalsk og lyrisk approach til sit publikum. Eller som musikmagasinet Rolling Stones skrev: ”Copeland is a powerhorse, a superstar … she can do no wrong.”

THORNETTA DAVIS US
Detroit’s Queen of the Blues! Den internationale sanger og sangskriver som er tildelt Living Lifetime Achievement Award og en stjerne på Canada South Blues Museum, blev i 2015 ”kronet” i en ceremoni af Detroit Blues Society, med proklamationer fra Detroit City, County of Wayne og staten Michigan. Hertil kan verdensdamen føje en bunke øvrige awards, for sin eminente fortolkning af blues, tilsat solide doser soul, rock og funk.

TAD ROBINSON BAND US
Tad Robinson fik sin musikalske opdragelse i Chicago og modtog i 2011 heltestatus med sangen “Rained All Night”, som beviste hans gudsbenådede vokal, med hvilken han er en værdig arvtager til Al Green og Sam Cooke. Med i bandet er også heavyweight bluesguitarist Alex Schultz.

CURTIS SALGADO US
65-årige blues- og soullegende fra Portland der var inspiration og rollefigur for filmen Blues Brothers. Salgado har som forsanger og mundharpespiller stået i front for både Robert Cray’s og Carlos Santana’s band, og har netop modtaget sin 18. Blues Music Award nominering, en award han tidligere har høstet hele 9 gange.

THE NICK MOSS BAND US
Legendarisk Chicagoband der gennem 30 år har vundet utallige priser, og også ved dette års Blues Music Awards er nomineret i fem kategorier, bl.a. Best Band og Best Album. Seneste udgivelse strøg direkte ind på 1. pladsen på Billboard, og Moss og band har med himmelhøjt niveau headlinet de største festivaler i Europa og USA.

+ senere tilføjes tre yderligere artister samt et husorkester

Alle præsenteres eksklusivt i Næstved og på vores søsterfestival i Frederikshavn

Blues Paradise #2 er muliggjort gennem disse partnerskaber:

  • Grønnegades Kaserne Kulturcenter spiller Tad Robinson Band i Ny Ridehus
  • Kongebryg spiller The Nick Moss Band
  • Næstved Bibliotek er der artist talk med Curtis Salgado, og biblioteket engagerer sig i festivalen med fokus på genren og beslægtet litteratur
  • Med Næstved Cityforening og en række af byens butikker samarbejdes der om favorable tilbud og en markering af at Blues Paradise er hele Næstveds festival
  • Sammen med søsterfestivalen Blues Heaven i Arena Nord i Frederikshavn etableres en national overbygning, som sikrer det økonomiske og programmæssige grundlag for festivalernes udvikling
  • Danish Music Awards Blues er official samarbejdspartner på begge festivaler.
  • Kuratering og programledelse varetages af Peter Astrup Blues Productions

Billetpriser:

Fredag GKK/AN: 390,-

Fredag KB/AN: 390,-

Lørdag: 690,-

Partout: 960,-

VIP Partout: 1660,-

(VIP Billetten indeholder: Middag lørdag, cd, one performance in restricted area including blød bar (Chosen by Venue/artist), og fastlane)

  • Ovenstående billetpriser er ekskl. gebyr.

Detaljer

Start:
1. november kl. 14:00
Slut:
2. november kl. 23:59
Pris:
DKK 390 - DKK 1660
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk