Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Årets Store Julefrokost

Sidste års succes ”Årets Store Julefrokost”, som arrangeres af Arena Næstved og Showtime Music, har længe været annonceret til gentagelse fredag d. 27. november 2020.

I øjeblikket afventer vi og hele landet, hvor store- og hvilke arrangementer der under hensyn til coronasituationen må gennemføres til efteråret. Vi håber og arbejder på, at afholde julefrokosten som planlagt.
Igen i år med fuld julefrokost, fri blød bar, langborde og dansegulv – samt en line up med Rasmus Bjerg, Shaka Loveless, MC Einer og vores husorkester CruiseBand + DJ – i en gennemført, juleudsmykket arena.

Dog giver det kun mening at gennemføre eventet, hvis regeringen tillader at 900 festdeltagere samles i slutningen af november. Vi har derfor besluttet, at vi senest den 1. november 2020 melder ud, om vi som håbet og forventet kan gennemføre Årets Store Julefrokost 2020. Alle billetkøbere får direkte besked, og hvis ikke vi gennemfører, refunderes alle køb (dog ekskl. billetgebyr)

Vi håber mange vil bakke op om eventets videreførsel, og sikre sig billetter i god tid. Vi glæder os til at se jer i festlig stemning.

Detaljer

Start:
27. november kl. 17:30
Slut:
28. november kl. 1:30

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/